Bullterrier  Fajtamentés
A Fajtamentésről
 
Kapcsolat
 
Bully-Bolt
 
MBBTFE
 
Hasznos Információk
 
Programjaink
 
Látogatók
Indulás: 2009-02-22
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Bakszámlaszámunk

Facebookon:

https://www.facebook.com/BullterrierFajtamentes/?fref=ts

 

Adószámunk: 18197086-1-42

 

Bankszámlaszámunk: 10101470-11559300-01001006

IBAN HU13 10101470-11559300-01001006

SWIFT: BUDA HU HB

 

Paypal: rendelesbullterriermentes@gmail.com vagy bullterriermentes@gmail.com

 
 
Friss híreink

1 %

2017.01.13. 11:15, bullterriermentes

Ramóna, 3 éves szuka.

2017.01.07. 11:16, bullterriermentes

Ramóna 3 éves szuka. 2017.01.07.:

Ramóna egy menhelyről érkezett hozzánk. A leányzó be is mutatkozott egyből, de még kicsit higgadok mielőtt bármit okulás képen leírnék az esetről. Kaptunk megint egy vadászós szukát, jelen pillanatban ő itthon 4. bull, akit zsilipelni kell a többiektől. Vízszerűen megy a hasa, a sérve műtétre szorul, a képét már átküldtem az orvosunknak, de addig is befoglaltam szerdára a műtőt. Szeretném ha egyből ivartalanítva is lenne de a tüzelése végén jár. Fiatalnak mondható 2-3 éves szapis szuka, aki nevelt már kölyköket. Az utcáról, lakossági bejelentés alapján került befogásra, majd a menhelyre. Chipje nincs, így a karanténidő letöltése után utazott hozzánk. Most melegben pihen, diétás étrendre állítottuk, holnap fürdés... Örökbe fogadási infók és jelentkezési lap: http://bullterriermentes.gportal.hu/gindex.php?pg=297111

 

 

Marcsi

2017.01.04. 17:16, bullterriermentes

Marcsi 
A Bullterrier Fajtamentés kutyája!
7 éves, ivartalanított bully. Szobatiszta, bújós vénlány...Csak egykekutyának mehet gazdihoz, a szemét és a fülét sajnos élete végéig kezelni kell. Ez havonta kb 2000.-Ft költséggel jár, tehát nem kell orbitális nagy összegekre gondolni :) A hideget az átlagosnál is nehezebben viseli, ezért lakásba szeretnénk ha kerülne. Nem ugatós, inkább csipog, ha valami nem tetszik neki. 
Akár idős ember mellé is bátran ajánlom!

 

Tamás

2017.01.04. 17:09, bullterriermentes

Tamás, nekünk csak Tomi :)

A Bullterrier Fajtamentés kutyája! 
Igazán nagy fejlődésen ment keresztül az elmúlt napokban, aminek nagyon örültünk. Mindig lábalatt lévő, bitang, erős nagy tank. Pórázon még nem igazán tud sétálni, de vezethető és egyenlőre beérjük ennyivel is. Más kutyákkal nem tartható együtt, de minket már elfogadott és megbarátkozott az új helyzetével is. 
Gyönyörű bully, aki 3 évesen jobb sorsa érdemes. Olyan gazdát keresünk számára, aki egy új világot mutat neki, hogy élete hátalevő részében elfelejtse az eddig átélt ingerszegény kutyalétet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RIP Anikó!

2016.12.26. 16:57, bullterriermentes

" Elbúcsúzom, ott leszek ahol a szél zúg a nap nevet, elbúcsúzom, de itt marad belőlem néhány pillanat.." 
2016.12.26. Anikó

Anikó hírek

2016.12.23. 13:38, bullterriermentes

Anikó Hírek!

Az ultrahangon látottakat megerősítette a vér és vizelet labor eredménye, Ani veseelégtelenségben szenved. Az értéke a normálisnak mondható többszöröse :( 
A szájából jövő bűz, a rohadó fogak és gyulladt íny hordaléka. A doktornő ma kihúzta egy fogát ami már nagyon mozgott, ezzel is segítve és csökkentve fájdalmát. Tovább nem lehet ezt a problémát kezelni, bódítást igényelne, amit az állapota nem tesz lehetővé. 
Sokat iszik- sokat pisil, ha nem jut ivóvízhez képes a saját pisijét felnyalni. 
Tudjátok, hogy ez bullterriernél mit jelent....
Az eredményeit továbbküldtem ( bár ezt az orvosok nagyon nem szeretik, és nem a bizalmatlanságom miatt, csupán még egy szakvéleményt szeretnék ) egy másik orvosi csapatnak. 
A kezelés amit elkezdtünk még nem áll meg, holnap megint jön velem " dolgozóba" a szuriért. 
13kg, ami egy standard bullnál nagyon kevéske...
Kifizettem Marcsi és Anikó számláját, vettünk kutyatápokat - konzervet és hagy köszönjem meg itt a rengeteg " apróságot" amit eljuttatok hozzám vagy a szüleimhez, esetleg a rendelőkbe letéve segítitek a bullyjainkat. 
 Ne legyetek szomorúak, Ani se az ! Boldog, mert nincs egyedül, szeretet veszi körül és a legközelebb feküdhet a radiátorhoz. :)
Ha az élet úgy hozza, hogy el kell engedni akkor is megvárom a Karácsony végét...Legalább pár napig érezze, hogy van egy másfajta élet is ! 
Addig is küzdünk és kitartunk!!

 

 

 

Anikó drága...

2016.12.22. 13:40, bullterriermentes

https://www.facebook.com/andrea.fekete.31/videos/1172311609473205/

Bejöttünk dolgozóba. Aki ügyes és okos, annak sok simi és egy kis garázdálkodás is jár :) Csóválós, boldog bully, mindenkitől sok simit kapott.

Túl vagyunk az elsődleges orvosi vizsgálatokon, estére meglesz a labor is. Voltunk ultrahangon, vettek vért, hasfalon keresztül tiszta vizeletet, húztak fogat ( nah az durva volt :/ vannak képeim, de ezt a szagot nehéz űberelni ), de a legszörnyűbb a injekció volt a végén 😌 Az orrából sűrű váladek jön amitől még focista stílusba se tud megszabadulni, ezért néha orbitális nagy fulladàsos rohamokat produkál, majd mire odaérnék hozzá, màr csóválva böfög az arcomba. A kozmetikát folyamatosan szellőztetni kell, de most ez a legkisebb gondunk. 
Holnap megint szuri és a laboreredményektől függően indulunk tovább... 
Most pihi van amíg dolgozok, aztán jön a jól megérdemelt ebéd ;)

Aik

 

Anikó és Tamás

2016.12.21. 13:34, bullterriermentes

Tegnap megérkezett hozzánk a két bull Püspökladányból. Még egyszer köszönjük a fuvart!
Tamás és Anikó nem éppen a legszebb lezárása ennek az évnek :(

 

   

A következő sorokat mint magánember írom!!

A nagy magyar valóság...nincs giccs, se porcukor esetleg csokimáz, nesze tessék, te akartad.... Próbálok normálisan fogalmazni és visszafogni azon énem, miszerint fognak az átkaim. 
Olcsó kölyköt szeretnél? Hát tessék, itt vannak a szülők!! Benyaltad, hogy a Fajta szeretete és nemesítése miatt hozott le almokat? Te kis butus!! 
Mivel a volt gazda olvassa majd a posztom, remélem legalább elgondolkodik mi lett a bullterrierekből, akikkel egykoron büszkén pózolt! Büdös, köcsög!! Csak kimondtam...Boldog Karácsonyt!

Tamás 
...aki egyenlőre egy szállítóboxot és egy fekhelyet szedett szét. Fiatal, 3-4 év körüli extra rövid hátú, csíkos bully.
A jobb szemére alig lát, aki innen közelít könnyen bekerül a fogai közé. Zavarodott, amit nem tud jól kezelni, mindent és mindenkit támad! Kajával kezelhető....még, de ha nem tetszik neki a szagod vagy a mozdulatod már csattan is a foga. Nem egy túl jó kezdet, de adok neki időt. Gyönyörű.....lehetne, ha az izületein a betonkennel nem hagyott volna maradandó gennyedző sérüléseket. Ha a rossz szocializáció miatt, nem akarna minden állatot kinyírni bármi áron, akár saját magában is kárt téve. Egy fiatal élet, chip és minden nélkül aki már most elveszett. :(

Anikó
2009-ben született. 
Próbáltuk a szájában lévő daganatot lefotózni, ami miatt alig bír enni. Konzervet kapott egy kis levessel, ami még vasárnapról maradt. A rágás fáj neki, többször nekifut, potyog az étel a szájából ..nekem meg a könnyeim..Lefetyel, de a tápláló zöldség és finom falatkák az edény alján maradnak. Feladja, elfáradt...A jobb hátsó lábát nem használja, a gerince, bordái, szinte minden csontja kilátszik, a szeme kezeletlen és szinte már teljesen vak, de még csóvál, még dobol a farkával. Számtalan alom anyja. Kihasználták és mikor már nem hozott hasznot és beteg lett, berakták egy menhelyre. Holnap beviszem magammal a kórházba, meglátjuk mit tudunk kezdeni vele, mert altatni az állapota miatt nem lehet. 
Most melegben alszik, remélem felétek elfogy a gáz, mondjuk Szenteste!! 
Erre csak egy jó szó van ! 
ÁLLATKíNZÓ!!

 

 

 

 

Liza a nagyoncuki

2016.12.13. 16:59, bullterriermentes

A kedves érdeklődő látogatóink Lizáról ehhez hasonló igen cuki videókat tekinthetnek meg a facebook oldalunkon, és itt a Liza nevére kattintva!

LIZA SZÁMÁRA A FOGADÓCSALÁD KIVÁLASZTVA!

https://www.facebook.com/pg/BullterrierFajtamentes/photos/?tab=album&album_id=1248695741868296

Friss híreink! Misi és Viktória gazdára talált! Van egy új Marcsink...

2016.12.11. 16:49, bullterriermentes

Viktória ma gazdásodott! 
Nagy lett a szerelem :) 
Boldog hosszú életet Kívánok!

Misi is Családra talált, remélem megbecsüli magát a kis tökös ;)

Kata átköltözött ideiglenesen, Hajnalka Bánságihoz ahol a két fiú örömmel fogadta a kis törpikét :)

 
Híreink
 
Örökbefogadás
 
Hogyan segíthetsz?
 
Gazdát Keres
 
Inhalten auf Deutsch
 
Akiknek sikerült
 
Történeteink
 
Galéria
 

Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE